Over ons

Boxem Mulder is opgericht door drs. W. (Wilco) Mulder RB en J.M.  (Jeroen) Boxem RB.  Na een jarenlange samenwerking bij Mazars Paardekooper Hofman en Crop werd het tijd om onze eigen onderneming te beginnen. Volgens ons kon de dienstverlening namelijk nog beter. Inmiddels hebben wij een heel team om ons heen en werken wij samen in Uw Financieel Huis in Apeldoorn.

Bij Boxem Mulder draait het om de cliënt. Hard op de inhoud, zacht in de relatie.  Een duurzame, persoonlijke relatie opbouwen met de cliënt is een van de belangrijkste kernwaarden van Boxem Mulder. Het verzorgen van de administratie is de basis van onze werkzaamheden.

De combinatie administratie, goed luisteren, doorvragen en de situatie analyseren zorgen voor een onafhankelijk advies. Een advies waarmee wij onze cliënten begeleiden naar een bloeiende onderneming.

De cliënt echt verder kunnen helpen met het behalen van zijn/haar doel waarbij de fiscale positie optimaal is. Dát is waar Boxem Mulder voor staat. 

Online boekhouden

Wij willen dat een boekhoudpakket bij jou als ondernemer past. Daarom hebben wij kennis van vele boekhoudpakketten. Lees er hier meer over.

Bel mij